დოკუმენტის სტრუქტურა
განმარტებების დათვალიერება
დაკავშირებული დოკუმენტები
დოკუმენტის მონიშვნები
| „ეროვნული კვალიფიკაციების ჩარჩოსა და სწავლის სფეროების კლასიფიკატორის დამტკიცების შესახებ“ საქართველოს განათლების, მეცნიერების, კულტურისა და სპორტის მინისტრის 2019 წლის 10 აპრილის №69/ნ ბრძანებაში ცვლილების შეტანის თაობაზე | |
|---|---|
| დოკუმენტის ნომერი | 1/ნ |
| დოკუმენტის მიმღები | საქართველოს განათლების, მეცნიერებისა და ახალგაზრდობის მინისტრი |
| მიღების თარიღი | 03/02/2025 |
| დოკუმენტის ტიპი | საქართველოს მინისტრის ბრძანება |
| გამოქვეყნების წყარო, თარიღი | ვებგვერდი, 03/02/2025 |
| სარეგისტრაციო კოდი | 430010000.22.022.018636 |
|
„ნორმატიული აქტების შესახებ“ საქართველოს ორგანული კანონის მე-20 მუხლის მე-4 პუნქტის შესაბამისად, ვბრძანებ: |
| მუხლი 1 |
„ეროვნული კვალიფიკაციების ჩარჩოსა და სწავლის სფეროების კლასიფიკატორის დამტკიცების შესახებ“ საქართველოს განათლების, მეცნიერების, კულტურისა და სპორტის მინისტრის 2019 წლის 10 აპრილის №69/ნ ბრძანებით (www.matsne.gov.ge, სარეგისტრაციო კოდი: 430010000.22.022.017693, 12/04/2019) დამტკიცებული ,,სწავლის სფეროების კლასიფიკატორის“ (დანართი №2) მე-3 მუხლით გათვალისწინებული ცხრილის დეტალური სფეროს:
ა) ,,მენეჯმენტი და ადმინისტრირება Management and Administration”-ის (კოდი 0413) მე-2 სვეტს დაემატოს შემდეგი შინაარსის ჩანაწერი: ,,0413.2.22 ინტელექტუალური საკუთრებისა და ინოვაციების მენეჯმენტი Intellectual Property and Innovation Management“; ბ) ,,პროგრამული უზრუნველყოფისა და აპლიკაციების განვითარება და ანალიზი Software and Applications Development and Analysis”-ის (კოდი 0613) პირველ სვეტს დაემატოს შემდეგი შინაარსის ჩანაწერი: ,,0613.1.4 კიბერუსაფრთხოება Cybersecurity“; გ) ,,სურსათის გადამუშავება Food Processing“-ის (კოდი 0721) პირველი სვეტში არსებული ჩანაწერი ,,0721.1.1 სასურსათო ტექნოლოგია Food Technology” ჩამოყალიბდეს შემდეგი რედაქციით: ,,0721.1.1 სურსათის ტექნოლოგია Food Technology”. |
| მუხლი 2 |
ეს ბრძანება ამოქმედდეს გამოქვეყნებისთანავე. |
|
უკან დაბრუნება
დოკუმენტის კომენტარები